• >>DOE MEE EN MAAK HET VERSCHIL<<
  • >>DOE MEE EN MAAK HET VERSCHIL<<
  • >>DOE MEE EN MAAK HET VERSCHIL<<
  • >>DOE MEE EN MAAK HET VERSCHIL<<
  • >>DOE MEE EN MAAK HET VERSCHIL<<
  • >>DOE MEE EN MAAK HET VERSCHIL<<

Binnen onze activiteiten ontmoeten we steeds meer mensen die het tijd vinden voor verandering.

Mensen die toe zijn aan een nieuw geluid, een verfrissende blik en initiatieven met een juiste intentie.
Met deze innovatieve ondernemers, organisatoren en consumenten gaan we graag een samenwerking aan. Want samen staan we sterker en zijn we nog beter in staat om deze verandering ook daadwerkelijk te realiseren.

Heb jij een leuk idee voor een samenwerking? Streef jij net als wij naar een betere wereld?? En hebben wij nog geen contact met jou opgenomen??? Neem dan contact op met THIJS-drinks en laten we de krachten bundelen.

Samenwerkingen
VERSPILLING IS VERRUKKELIJK

THIJS-drinks is mede-initiatiefnemer van ‘Verspilling is Verrukkelijk’. In onze strijd tegen voedselverspilling kwamen we erachter dat er steeds meer ondernemers zijn met een gelijkwaardige missie. We besloten onze krachten te bundelen om zo meer impact te maken. En met succes! Zo creëren we bewustwording in de gehele keten én brengen we jaarlijks het ‘Delicious’ kookboek uit om zo ook de consument thuis te inspireren.

Lees meer op www.verspillingisverrukkelijk.nl

PLUK DE NACHT

Over ‘no waste’ gesproken, Pluk de Nacht is een openlucht-filmfestival dat onderbelichte films en (inter)nationaal talent aan een breed publiek presenteert. Het festival toont films die in Nederland niet zijn opgepikt door het reguliere distributiecircuit. Naast film is er ook nog aandacht voor kunst, eten en lekkere drankjes.

Natuurlijk zijn wij trotse partner van het leukste en kleurrijkste filmfestival van Nederland.

Lees meer op www.plukdenacht.nl

UNFAIR AMSTERDAM

Organiseert een non-profit kunstbeurs voor kunstenaars. Met haar projecten wil Unfair een brug slaan tussen het atelier en de wereld daarbuiten (zoals verzamelaars en instellingen). Op deze manier wil het zorgen voor nieuwe verbindingen, experimenten en talentontwikkeling binnen de beeldende kunst.

Een initiatief dat inspireert en waar we graag mee samenwerken.

Lees meer op http://www.unfairamsterdam.nl

HOLLAND FESTIVAL

Is het grootste internationale podiumkunstenfestival van Nederland. Elk jaar in juni toont het festival op een groot aantal locaties in Amsterdam alle disciplines binnen de podiumkunsten. Daarnaast is er ook aandacht voor maatschappelijk ontwikkelingen. Zo is THIJS-drinks met trots partner van het achtdaagse programma over klimaatverandering.

Lees meer op http://www.hollandfestival.nl